Opencart webáruház készítés

Sajnáljuk, de új ügyfeleknek nincs kapacitásunk új munkát vállalni!

Többféle webáruházat készítettünk, többféle webáruház motorral, mire rátaláltunk az Opencart rendszerre. Azóta csak ezt használjuk, ha webáruház készítésről van szó! Teljes mértékben testre-szabható és modulokkal a végtelenségig bővíthető.
Az Opencart rendszer előnye, hogy tiszta a kódja, kevés felesleges elemet tartalmaz, az alaprendszer is minden igényt kielégítő adminisztrációs felülettel rendelkezik és keresőoptimalizálás szempontjából is a legjobb. Az Opencart rendszerű webáruházak, rendkívül rövid idő alatt elkészíthetőek, a modulok is rövid idő alatt kivitelezhetőek.
Ha Ön is webáruházat szeretne, akkor a legjobb választás az Opencart webáruház készítés!

opencart webáruház készítés

Weboldal készítés - IstriaDesignOpencart weboldal készítés

Opencart funkciók

responsive weboldal készítés

Felhasználói élmény

A webáruházaknál az elsődleges szempont, hogy tökéletesen kiszolgálja a látogatók igényeit és maximálisan az értékesítésre van kialakítva. Az általunk készített webáruházak, minden ilyen kritériumnak megfelelnek.
A webáruházakhoz bármilyen kiegészítő funkciót el tudunk készíteni igény szerint és már mondanom sem kell, hogy minden népszerű platformon tökéletes megjelenéssel adjuk át.

gyors weboldal készítés

Opencart modul készítés

Mint minden rendszer, az Opencart is bővíthető, testre szabható különböző modulokkal és kiegészítőkkel. Az interneten rengeteg ilyen modult lehet találni, de nem feltétlenül azt amire igazán szükségünk van.
Amennyiben egyedi modult, kiegészítőt szeretne meglévő webáruházához, akkor keressen minket bizalommal, mert már vagy elkészítettem régebben vagy pedig rövid határidővel elkészítem azt. Néhány eddig általunk készített Opencart modul: fizetési kapuk, egyedi szállítási módok, többszintű ügyfélkezelő rendszer, hírlevél modulok, és megrendelő űrlapok egyedi igények szerint.

keresőoptimalizált weboldal készítés

Webáruház árak

Egy Opencart webáruház készítés a legolcsóbb megoldás, ha valaki egy saját webáruházat szeretne és olcsón szeretné azt megúszni. Egy alap webáruház, ami teljes funkcionalitású az alapértelmezett modulokkal együtt és tartalmazza az alapértelmezett templatet, csak 50 Euróba kerül. Természetesen az alapfunkcióktól való eltérésű webáruházak és az alaptemplatetől szebb megjelenés is mind felárasak.
Konkrét árért, keressen minket elérhetőségeinken.

keresőoptimalizálás Referenciáink

Opencart webáruház készítés referenciáink