Csapatépítő tréning meglepetésekkel megspékelve

Csapatépítő tréning emivel nem csak egységet alkothat a munkatársai között, hanem jutalmazhat is, élményeket ajándékozhat kollégáinak tréningjeink során.

Csapatépítő tréning

Csapatépítő tréning

Minden cég életében eljön az a pillanat, akármennyire is hatékony, hogy a cég termelékenysége, összezsokott működése akadozni kezd. Sokunknak vannak elképzelései arról, hogy ilyenkor mit is kell tenni vagy vannak erre jól bevált “módszerek”  is, de nem mindig tudunk hatékony eredményt elérni ezekkel.  Cégünk egy egyedülálló módszert dolgozott ki a csapatépítő tréningjei során, melyet szeretnénk most bemutatni Önnek!

Csapatépítő tréning hagyományosan

Rengeteg helyen találkozunk csapatépítő tréning szervezéssel. Jómagunk is voltunk már ilyenen, de több hibát is tapasztaltunk a tréningek során. A mi meglátásunk szerint egy csapatépítő tréning nem arról kell, hogy szóljon, hogy mindenki ugrál egy kicsit és estére tök részegen hazamennek. Mi, a Szabadneked csapata kidolgoztunk egy módszert, ami időközben bebizonyította a sikerességét. A csapatépítő tréningek kutatása során két dologra lettünk figyelmesek: az egyik a szaktudás teljes hiánya! a másik pedig a dolgozók motiválatlansága. A csapatépítő tréning szervező cégekben nagyon sok a szaktudás nélküli szervező, lebopnyolító. Találkoztunk olyan céggel, ahol egy szobafestő volt a cég vezetője. Őszintén? Ha egy ilyen cég tart tréninget, annak van értelme?

A Szabadneked módszer

Csapatunk kizárólag szaktudással rendelkező trénerekből áll. A tréningeket kizárólag pszichológus vezetheti és a programok során tapasztalt és nagy szaktudással bíró szervezők alkotják csapatunkat. Minden csapatépítő tréning speciálisan a megrendelő profiljára és igényeire szabott kerül kivitelezésre, a munkavállalókról részletes elemzést adunk. A csapatépítő trénig folyamán kiemelt figyelmet fordítunk a dolgozók csapatá formálására, hogy azok a lehető leghatékonyabban együtt tudjanak dolgozni. Ha a gépezetben olyan tényezőt találunk, ami megnehezíti vagy olyan személyt, aki teljesen alkalmatlan a csaptban dolgozásra, akkor minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt. A cél minden esetben az, hogy a tréningen résztvevők megtanuljék a hatékony munkavégzést és a hatékony csapatban dolgozást.

Miért jó ez a munkavállalóinak?

A Szabadneked csapatépítő tréning kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a tréningen résztvevők ne vegyék észre, hogy ők most egy komoly tanulásban vesznek részt, hanem azt érezzék, hogy egy ajándékotz kaptak a cégtől ahol dolgoznak, ami nem más mint egy tengerparti kikapcsolódás. Ettől a gesztustól eleve kömnnyebben elmegy bármelyik munkavállaló egy csapatépítő tréningre, de ez más, mert színes programokkal és csodás környezettel várjuk őket és ezt a pár napot amit Rovinjban, ebben a csodás tengerparti városban töltenek egy felejthetetlen emlékként visznek haza, miközben egy nagy változáson is végigmennek reményeink szerint.

A Szabadneked csapatépítő programja kizárólag profi és a munkájukra igényes cvégeknek készült, nem kívánunk beállni az italozásos tömegtréninget szervezők sorában. Ha az ön cége is legalább annyira elhivatott mint mi, akkor keressen meg minket és közösen megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek, a cégnek és a munkavállalóinak is.