Farwind a kedvenc témáim és weboldalaim gyűjteménye

Farwind a kedvenc témáim és weboldalaim gyűjteményeFarwind a kedvenc témáim és weboldalaim gyűjteménye, amiket nem csak magamnak gyűjtöttem össze. Nézd át te is, hátha találsz magadnak való témát vagy bejegyzést.  A Farwind azért született meg, hogy egy oldalon tudhassam a számomra legjobb weboldalakat és a számomra legértékesebb bejegyzéseket. Ezt szeretném megosztani most veled is és szeretnélek megkérni arra, hogy gyarapítsd a gyűjteményemet a saját linkjeiddel vagy azokkal a weboldalakkal, amiket érdekesnek találsz. Vegyél te is részt a gyűjtemény alakításában, segítsd egy jó linkel.

Hogy működik a Farwind?

A Farwind nagyon egyszerű! Ha találok egy jó cikket vagy weboldalt az interneten, akkor egyszerűen elmentem magamnak a Farwind-ra és kész. Vagy ha Te találsz egyet, akkor elküldheted te is. Sokszor járkál az ember az interneten és talál érdekes weboldalakat vagy cikkeket. Ezeket legtöbbször vagy elmenti a kedvencek közé vagy elfelejti. Én azt csinálom, hogy felrakom a Farwind-ra, magyarul a szélkerékre és eltárolom ott. Így nem csak én, hanem mások is olvashatják ezeket és lehet, hogy  őket is annyira érdekli majd, mint engem. Ezért is jó ha például Te is felrakod az érdekesnek talált linkedet vagy cikkedet, így lehet hogy többen fogják megismerni és több embernek is tetszhet az a bejegyzés vagy weboldal.

Hogyan használd?

A szélturbina használata nagyon egyszerű. Ha találtál egy cikket és nagyon tetszett, akkor csak a Farwind.net oldalon található űrlap segítségivel beküldheted azt nekünk és ha tényleg olyan érdekes, akkor felrakjuk az oldalra. ne felejtsd el megjelölni/leírni, hogy hol, melyik weboldalon találtad a bejegyzést. ha van kedved, akkor írj egy saját bejegyzést, akár a jópofa weboldaladat is reklámozhatod vele, ha annak tartalma tényleg érdekes, másokat is érdekelhet. Ha nincs írói vénád, akkor csak küld el az oldalt amit találtál vagy akár a sajátodat is és ha az valóban érdekes lehet mások számára, akkor mi azt szívesen bemutatjuk egy pár szóban mindenkinek.

Látogasd meg a szélturbinát, olvasgass kedvedre, értékeld az adott bejegyzést vagy csillogtasd meg az írói vénádat és küld be a saját bejegyzésedet.