Horvátország lakókocsi bérlés a csodás Rovinjban

Horvátország lakókocsi bérlés Rovinjban

Horvátország lakókocsi bérlés Rovinjban

Horvátország lakókocsi bérlés Rovinjban a csodás kilátással és egyedülálló elhelyezkedéssel rendelkező Porton Biondi kempingben. A Horvátország lakókocsi csapata várja az olcsón, de igényesen nyaralni vágyó párokat, családokat, baráti társaságokat vagy akár a táborozni vágyó csapatokat, osztályokat is. Csapatunk célja az igényes, minden igényt kielégítő nyaralási lehetőség nyújtása mindenki szánára, mindössze 100 méterre a tengertől.

Horvátország lakókocsi kínálata

Azoknak akik több családdal szeretnének együtt nyaralni vagy nagyobb társaságoknak is tudunk szállást biztosítani. Jelenleg 4 lakókocsival rendelkezünk, ahová összesen 24 főt tudunk elhelyezni, így nem akadály a nagyobb társaságok elhelyezése sem. A lakókocsijaink egymás mellett egy kis “kert” körül helyezkednek el. A vizesblokkok távolsága mindössze 20 méter a strand 70 méterre található a lakókocsijainktól. A Horvátország lakókocsi csapatának kínálatában két darab 4+2 fős, egy darab 2+2 fős és egy darab 6+2 fős lakókocsit találunk. Természetesen mindegyik lakókocsink klimatizált és árnyékos, nagy fa alatt helyezkedik el. A lakókocsik elősátrában van lehetőség a főzésre. Az elősátor előtt a lakókocsik kapacitásának megfelelően kerti bútorok vannak az árnyékoló alatt. A konyha felszerelt, evő és főzőeszközök egyaránt megtalálhatóak. A lakókocsikban párnák és takarók vannak, de az ágyneműt és lepedőt mindenkinek magának kell hoznia.

A Porton Biondi kemping

A Horvátország lakókocsi csapata nem véletlenül a Porton Biondi kempinget választotta magának. Ez a kemping a többi kempingel ellentétben nem a város szélén vagy a városon kívül helyezkedik el, hanem a város szívében, az óvárostól mindösszesen 700 méterre egy csodás ősfás domboldalon. Nagyon sok kemping hirdeti magát úgy, hogy az Rovinjban található. Ilyen például a magyarok által is kedvelt Polari kemping, ami viszont az óvárostól körülbelül 5 kilométerre!!! található. Persze ezt az “apró” tényt elfelejtik megemlíteni a kempingben kiadó lakókocsit hirdetők. Ezzel szemben a Horvátország lakókocsi oldal által is kedvelt kemping csak 700 méterre van az óvárostól. ha elfáradunk este egy óvárosban tett látogatás után, akkor a kemping buszjáratával, kb 3 perc alatt visszaérhetünk a szállásunkra. A kemping nagyon tiszta. Egy részben természetvédelmi területen helyezkedik el. A vécék és zuhanyzók zöld rendszerűek és nagyon tiszták. Az egész kemping családias hangulatú és könnyen körbesétálható. Nagyon közkedvelt a gyermekes családok és az idősebbek körében is.

A strand

Horvátország lakókocsi | Strand

Horvátország lakókocsi | Strand

A Horvátország lakókocsi csapata szintén gyermekes tagokból áll, így a kemping kiválasztásánál az is fontos szempont volt, hogy a strand kicsiknek és nagyoknak is alkalmas legyen. A strand kialakításánál a kemping üzemeltetői nagyon figyeltek arra, hogy mindenki jól érezze magát. van egészen apró kavicsos rész a kisebbeknek, ugráló rész a nagyoknak és vízi játszótér is minden korosztály számára. A strandon található kávézó – snack bár is, ahol lehetőség van nyugágyak és napernyők bérlésére is. A strand reggeltől egészen késő estig napos és gyönyörű panorámával rendelkezik az óvárosra. A strandra lehetőség szerint mindenki vigyen magával napernyőt vagy kicsiknek szélsátrat, mert egész nap napos.

 

Rovinj az Adriai-tenger gyöngyszeme

Rovinj az egyetlen város, amely elmondhatja magáról, hogy  Horvátország legszebb üdülőhelye. Rovinj minden évben elnyeri az “Aranyalmát”. Ez a díj a legszebb és legfrekventáltabb üdülőhelynek jár Horvátországban. A Horvát turisztikai hivatalon kívül a Travel chanel csatorna is a legszebbnek választotta Rovinjt. Nem véletlenül! Arról Önnek is személyesen kell meggyőződnie, hogy miért. Ez a hely mindenkit elvarázsol! Velencei stílusú óváros, kristálytiszta tenger és barátságos emberekkel lehet találkozni szerte Rovinjban. Aki egyszer ellátogat ide az utána minden évben vissza akar térni. Városunkban az aktív pihenés szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításaikat mint a csendes romantikára vágyó vagy az agroturizmust előnyben részesítők. Rovinjt mindenkinek látnia kell egyszer az életében. A Horvátország lakókocsi csapata is teljesen a hatása alá került és ezért is választottuk a nyaralásunk helyszínéül!

Akciók a Horvátország lakókocsi oldalon

A Horvátország lakókocsi oldalon egész évben találhat “Last minute” vagy akciós nyaralásokat. Elő és utószezonban, amikor szintén nagyon kellemes a hőmérséklet, egészen fantasztikus áron tud szállást foglalni. Érdemes figyelni az utolsó pillanatban felszabaduló szállásainkat is, mert ilyenkor főszezonban is ki lehet fogni akciós ajánlatokat, amikor szintén nagyon kedvezményesen tudunk eltölteni egy hetet Rovinjban, az Adriai-ternger legszebb városában. A Horvátország lakókocsi oldal csapata minden évben tart egy nyereményjátékot is, ahol az oldalunk kedvelői között egy egy hetes tengerparti nyaralást sorsolunk ki. A nyereményjátékot csak az oldalunk látogatóinak tartjuk, csak ott jelenik meg a Facebook oldalunkon csak az eredményt közöljük. érdemes feliratkozni a Horvátország lakókocsi Facebook oldalára is, hogy értesüljön a legújabb játékainkról.

Mindenkinek kellemes nyaralást kvánunk és reméljük, hogy idén Ön is a Horvátország lakókocsi oldalt választja nyaralása helyszínéül!