Rovinj lakókocsi bérlés a Porton Biondi kempingben

Rovinj lakókocsi

Rovinj lakókocsi

Rovinj lakókocsi bérlés a Porton Biondi kempingben, mindössze 100 méterre a tengertől és 20 méterre a vizesblokkoktól, garanciával a Rovinj infó kínálatában. Weboldalunkon immár a megszokott hasznos és kulturális információk mellett kiadó lakókocsikat is kínálunk. Szeretnénk az apartmanokat és szobákat előnyben részesítő érdeklődők mellett a kempingezés szerelmeseit is megörvendeztetni és a Rovinj lakókocsi oldal kínálatából szemezgettünk számukra és nem titkoltan az apartmanokat előnyben részesítőknek is szeretnénk kedvet csinálni egy kis kempingezésre.

Rovinj lakókocsi baráti áron

Amiért a Rovinj lakókocsi oldal választékára esett a választásunk az az, hogy rengeteg olvasónk jelezte felénk, hogy a kempingezést előnyben részesítőkre nem gondolunk és mikor visszakérdeztünk, hogy melyik kínálatot látnák szívesen viszont weboldalunkon, akkor mindenki az openyourfuture.hu weboldalt ajánlotta. Mivel a Rovinj-infó weboldal célja nem az, hogy töménytelen szállást közvetítsünk az olvasóink felé, hanem az, hogy minőségi és megbízható szállásadókat kínáljunk az olvasóinknak. Ezen megfontolás miatt szerepel kevés szállás a weboldalunkon. Örömmel vettük olvasóink észrevételét és pozitív visszajelzéseit, ezért szívesen bővítjük a kínálatunkat lakókocsikkal.

A második legfontosabb szempont amiért ezeket a lakókocsikat választottuk, merthogy négyről van szó, az az, hogy itt minőségi szolgáltatást kapunk a pénzünkért. Sokan ódzkodnak attól például, hogy előre kifizessenek egy nyaralást és megérkezve az előző vendégek jóindulatán múlik, hogy kitakarítottak e és a kulcs is megvár minket a már előre kifizetett szállásunkon. A Rovinj lakókocsi oldal üzemeltetői ezzel szemben minden esetben személyesen várjál a vendégeket, kitakarítanak és gondoskodnak arról, hogy minden a lehető legnagyobb rendben várja a fáradtan megérkező vendégeket.
Oldalunk üzemeltetői is minden nyár folyamán többször kapnak lakókocsit foglaló és előre kifizető vendégektől segítségkérő leveleket, mert a kempingjükben megérkezve egyszerűen nem tudják elfoglalni a lakókocsijukat, mert az előző turnusban nyaralók egyszerűen elvitték magukkal haza és természetesen nem hajlandók visszamenni vele. Szegények ilyenkor hiába lebegtetik a semmilyen szabálynak sem megfelelő voucher-t, a kemping üzemeltetőinek nincs joguk feltörni a lakókocsikat.
A Rovinj lakókocsi oldal üzemeltetői a turizmusban jártas, helyi!!! magyarul és horvátul is kiválóan beszélő emberek, akik minden a nyaralás során felmerülő problémában tudnak segíteni. Személyesen várják a vendégeket, jelentik be őket és ismertetik meg a kempingel és annak környezetével. Ha nem szeretne Ön sem kockáztatni a nyaralása során, akkor meleg szívvel tudjuk ajánlani a Rovinj lakókocsi bérlés oldal szolgáltatásait.

A Porton Boindi kemping

A Porton Boindi kemping

A Porton Boindi kemping

A Porton Biondi kemping több szempontból is különleges Rovinjban. Az első az elhelyezkedése. A kemping mindössze 700 méterre helyezkedik el az óvárostól. A kemping is azzal a szlogennel hirdeti magát, hogy “A legszebb kilátás az óvárosra!”
Nem véletlenül, hiszen a kempingből tíz perc sétára vagyunk az óvárostól, ami például a Polari kempingel ellentétben nem két órás gyaloglást jelent. A másik az atmoszférája, ami szintén különleges. Családias hangulatú kemping, hűs fenyők alatt egy domboldalban. A kemping területe tiszta, a vizesblokkokat óránként takarítják. A Porton Biondi strandja minden igényt kielégítő, fiataloknak családosoknak és idősebbeknek is egyaránt megfelelő. A kempingen megfelelő számú parkolóhely is rendelkezésre áll. A lakókocsikhoz is biztosítanak az üzemeltetők egy-egy parkolóhelyet. A kempingben vagy környékén éttermek, kávézók, pékség és bolt is várja a vendégeket.

A lakókocsik felszereltsége

Rovinj lakókocsi

Rovinj lakókocsi

Természetesen az üzemeltetők a minőségre figyeltek a lakókocsik felszereltségénél is.  Több féle kategóriából és férőhelyű lakókocsiból tudunk választani. Sokszor egy-egy párnak gondot okoz, hogy egy kétfős nyaraláshoz csak hat személyes lakókocsit találnak és kénytelen kifizetni a hatfős árat kettejüknek. A Rovinj lakókocsi oldal kínálatában találunk kétfős, négyfős, hatfős, de még nyolc személyes lakókocsit is, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Természetesen a Rovinj lakókocsi oldal kínálatában szereplő összes lakókocsi klimatizált.  A konyhák, amik az elősátorban helyezkednek el teljesen felszereltek. Az elősátor előtti pagodákban kerti bútorok, asztalok, székek  és felszereltségtől függően egyéb extrák teszik teljessé a kikapcsolódásunkat. A szórakozásról pedig a műholdas tévé, az összes magyar csatornával gondoskodik.

Kiknek ajánljuk a lakókocsis nyaralást?

Elsősorban azoknak akik még nem próbálták ki! Ha Ön is szereti a tengert, annak látványát és a napsütést, akkor szívesen ajánljuk figyelmébe a Rovinj lakókocsi oldalt, hiszen egy új dimenzót nyithat a nyaralásban és ezután Ön is megérti, hogy miért ilyen népszerű a kempingezés szerte a világon.
Látogassa meg a Rovinj infó oldalt, ahol még többet megtudhat Rovinjról és a kempingezés csodás világáról.